Услуги

Рамкиранe

Галерията може да се ангажира да рамкира закупеното произведение с ръчно изработени модели от естествени материали, включително с 22 карата злато и сребро по класическите техники. Ние оказваме съдействие и консултации и при подбора на рамки за закупените и собствени произведения.

Изработка на икони и копия на художествени произведения и портрети

Галерията предлага на своите посетители и клиенти професионална изработка на икони и копия на художествени произведения от различни материали и техника. Такива творби биха могли да бъдат заявени и с предварително договорен срок, изпращайки запитване на нашите и-мейли или като се свържете с нас на посочените телефони за контакт. Така клиентът може да заяви своите конкретни желания и да изясни всички подробности относно изработката на заявеното произведение.

Реставрация

След предварителна консултация Галерията приема заявки за реставрация на картини, икони, хартия, мебели, позлатяване на интериорни и екстериорни обекти, стенописи в църкви и други пространства. Процесът по реставрирането се извършва от професионални художници-реставратори с дългогодишен опит. на картини , на икони, на хартия, на мебели, позлатяване на интериорни и екстериорни обекти, стенописи в църкви и други пространства.

Арт консултации

Галерията изготвя индивидуални проекти за експониране на картини, скулптури и други произведения на изкуството. Нашият екип консултира клиентите си при избора на подходяща творба. Разчитайте на нас и за консултации по автентичност на произведения, както и удостоверяване автентичността на класически произведения, покупки и продажби.

Изготвяне на документи и транспорт

изготвяне на документи за износ, опаковане,митническо посредничество, организиране и трабспортиране на изложби.

Отдаване на изложбеното пространство под наем

Галерия Нюанс е пoдходящо място, както за провеждането на презентации, лекции или обучения, за представяния на книги или камерни постановки, за заснемане на видеоклипове, реклами и фотосесии с търговска и нетърговска цел, така и за организирането на фирмени коктейли в изискана обстановка, сред прекрасни произведения на изкуството. Такива мероприятия могат да се състоят чрез предварителна уговорка с наш представител, посредством посочените в сайта данни за контакт, уточнявайки, същевременно, цената на отдаване на галерията под наем, както и подробности отностно самото мероприятие.

Отдаване на произведения под наем

Галерията предоставя възможността за наемането на произведения на изкуството за представителни цели. Срокът и дължимият наем се договарят допълнително с представител на галерията.

Интериорни решения

Екипът ни би могъл да Ви окаже съдействие и професионални консултации при оформянето на интериора на жилища, офиси, заведения, не/търговски обекти и др., както и при аранжиране и окачване на закупени от Вас произведения на изкуството. Ние можем да обогатим Вашите идеи и да Ви помогнем да ги превърнете в реалност.

Позлатяване

на ръчно произведени рамки, на детайли от интериори, мебели и препозлатяване. Позлатяване на купули и детайли на църковна украса.